Neluțu Varga a pus piciorul în prag! Ultimatum pentru jucătorii CFR Cluj: ,,Cineva va pleca. Nu mai pot să tolerez asta”


Patronul echipei CFR Cluj le-a dat un ultimatum jucătorilor, după ultimul eșec al echipei. Neluțu Varga a convocat urgent o ședință cu jucătorii și staff-ul după eșecul 1-3 cu UTA Arad.

Patronul CFR Cluj a menționat că este foarte nemulțumit de performanțele jucătorilor, subliniind că cine nu dorește ,, să tragă tare” pentru echipă poate pleca.

„Chiar acum am venit de la o întâlnire foarte mare pe care am avut-o la stadion cu Dan Petrescu, cu jucătorii și cu tot staff-ul. Le-am dat un ultim avertisment. A fost o discuție de aproximativ 30 de minute în care le-am spus jucătorilor că sunt extrem de nemulțumit, în primul rând de atitudine. Au toate condițiile, le-am dat salariile, lucrurile au intrat în normal, am făcut eforturi și mă aștept la o cu totul altă atitudine.

Este ultimul avertisment pe care l-am dat tuturor, și jucătorilor, și lui Dan Petrescu. În următoarele etape, trebuie să facă tot posibilul să revină spiritul CFR-ului și să se întoarcă acolo unde ne e locul… Adică pe locul 1. Nici mai mult, nici mai puțin.

Le-am spus foarte clar că dacă mai ajungem la această discuție, cineva va pleca. Nu mai pot să tolerez asta. Jucătorii trebuie să înțeleagă că aici este CFR Cluj. Le-am transmis foarte clar, bărbătește, că cine nu vrea și crede că nu e în stare să anunțe acum rezilierea contractului. Le plătesc celor care nu pun osul și care nu vor să rămână în continuare la CFR banii pe care am să le dau, facem reziliere amiabilă cu toți”, a declarat Neluțu Varga, potrivit Fanatik.ro.

Acesta a menționat însă că antrenorul Dan Petrescu nu este în pericol, deși suporterii i-au cerut demisia. 

„Dan Petrescu nu este în pericol. Le-am transmis clar că el este șeful vestiarului, el este comandantul de oaste. Nu se pune problema îndepărtării sau demiterii lui Dan Petrescu. Am încredere că lucrurile vor reveni la normal, a fost o discuție foarte bună.”, a explicat patronul CFR Cluj.

Mai mult, se pare că înfrângerea i-a afectat și viața personală a patronului de la CFR Cluj, serbarea zilei sale de naștere fiind pusă ,,pe stop” din cauza rezultatului prost cu UTA.

,,A fost și ziua mea, atât de supărat eram, că nici n-am avut chef să o sărbătoresc. Am stat acasă liniștit cu familia, pur și simplu nu mi-a venit să ies după rezultatul cu UTA. N-am avut chef de nimic. A fost o senzație de tristețe și am avut o stare foarte, foarte proastă după această înfrângere, care a venit în primul rând pe fondul lipsei de atitudine.”, a transmis Nelu Varga. 


Comentarii Facebook