Neluțu Varga a reacționat, după ce Dan Petrescu s-a plâns că îi sunt vânduți jucătorii: „Și eu vreau performanță și bani mulți”


Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, a reacționat, după ce antrenorul Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit de vânzările făcute de clubul din Gruia.

El i-a transmis lui Petrescu că, uneori, cluburile de fotbal sunt nevoite să vândă fotbaliști pentru a-și asigura continuitatea.

Îmi e drag. Îl înțeleg perfect, pentru că și eu vreau performanță și bani mulți. Dar, trebuie să înțeleagă că un club funcționează și din vânzarea de jucători.

Altfel, nu poți să plătești mereu salarii mari și să creezi condiții”, a spus Neluțu Varga, pentru Prosport.

Neluțu Varga i-a promis lui Dan Petrescu că va aduce noi jucători care se ridică la nivelul celor care au plecat. Pentru moment, Mihai Popa a fost adus să-l înlocuiască pe Răzvan Sava, iar Damjan Djokovic va veni pe postul lui Muhar.

Am adus și vom aduce jucători cel puțin de același nivel cu cei care pleacă. Valoarea echipei nu scade, dar încasările cresc.

Avem oferte pentru 17 jucători. Suntem un club care știm să facem și bani și performanță. Obiectivul s-a schimbat. În trecut era vorba doar de performanță, performanță, performanță. Acum ne dorim performanță, bani, performanță”, a spus Neluțu Varga.

Reamintim că Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit de abordarea lui Naluțu Varga privind jucătorii vânduți către alte echipe. 

Nu mi se pare corect. Noi trebuia să avem altă abordare, după părerea mea: «Nici un jucător nu pleacă decât după ce se termină această campanie de Europa». Dar, din păcate n-am avut această abordare și asta nu mă face fericit”, s-a plâns recent Dan Petrescu.


Comentarii Facebook