Duminica 8 Septembrie

Neluțu Varga, din ce în ce mai sigur că-l va aduce pe Louis Munteanu la CFR Cluj: „Nu este ușor să discuți despre un astfel de transfer”


Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, susține că transferul atacantului Louis Munteanu ar putea fi decis chiar miercuri, afirmând că există șanse majore să se concretizeze. La numai 22 de ani, Louis Munteanu, atacantul Fiorentinei, a fost pe lista de priorități a lui Gigi Becali (FCSB), dar și a lui Dan Șucu (CFR Cluj), însă Neluțu Varga s-a mișcat mai rapid. Patronul CFR Cluj susține că a ajuns la un acord cu gruparea din Toscana și că trebuie să fie stabilite detaliile ce țin de pretențiile fotbalistului. 

Astfel, Dan Petrescu poate avea sub comanda lui un fotbalist râvnit de granzii Ligii 1. Louis Munteanu ar putea fi prezentat în următoarele ore de gruparea din Gruia.

Nelu Varga a reușit să ajungă la un numitor comun cu Fiorentina în privința mutării, mai sunt de stabilit detaliile contractuale cu jucătorul. 

Am pornit de la 30-70 la sută în privința șanselor de reușită a transferului lui Louis Munteanu. Să spunem că azi, când vorbim, suntem undeva la 60-40 la sută. Până mâine (n.red miercuri) sperăm să avem un răspuns concret.

În principiu, cu clubul ne-am pus de acord. Dar mai avem de rezolvat cu jucătorul, să vedem detalii, durată, salariu, tot ce trebuie. Nu este ușor, să știți, să discuți despre un astfel de transfer. Da, dorim doi atacanți în total, unul este Louis Munteanu. Un altul este un fotbalist din Europa. Nu vă pot spune numele, dar vă dați seama că Dan Petrescu dorește doar calitate”, a reacționat Nelu Varga pentru GSP.ro.

Conform transfermarkt, cota lui Munteanu este de 1,8 milioane de euro. 

Italienii sunt de părere Munteanu nu va avea un viitor imediat la Fiorentina: „Este puțin probabil să rămână la echipă!

Louis Munteanu s-a întors la Fiorentina în această vară și a început pregătirea alături de echipa viola, sub conducerea lui Raffaele Palladino. Românul a evoluat și în amicalul dintre Fiorentina și echipa U19 a clubului, scor 5-2, și chiar a reușit să marcheze un gol.

Totuși, italienii au admis că sunt șanse foarte mici să fie păstrat în lotul Fiorentinei pentru noul sezon din Serie A.

Munteanu a început din nou pregătirea cu Fiorentina, dar este puțin probabil ca el să rămână la echipă. Palladino are însă responsabilitatea de a-i evalua pe tinerii jucători înainte ca oficialii clubului să miște pe piața transferurilor”, au scris italienii de la Firenze Viola.

Comentarii Facebook