Miercuri 16 Octombrie

Neluțu Varga explică de ce a acceptat transferul lui Bîrligea la FCSB: „A trebuit să iau o decizie”


Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a explicat de ce a acceptat să-l vândă pe Daniel Bîrligea la FCSB. 

Finanțatorul echipei din Gruia este convins că a luat cea mai bună decizie cu privire la transferul fostului jucător de la CFR Cluj. Mai mult, Neluțu Varga a avut cuvinte de laudă la adresa lui Bîrligea. 

Bîrligea este un foarte bun jucător. Este alt profil față de Louis Munteanu, dar foarte bun. A trebuit să iau o decizie. Nu puteam să țin un jucător luat cu atâția bani pe tușă (n.r. Louis Munteanu). Așa că l-am cedat pe Bîrligea și l-am lăsat să-și facă viitorul. Poate ajunge la o echipă mare. Dacă îl mai țineam, ne-ar fi ajutat, dar asta poate să facă și Louis Munteanu, iar în această situație vin și banii”, a spus finanțatorul, scrie prosport.ro. 

De asemenea, Neluțu Varga a amintit că nu FCSB a fost echipa care a oferit cei mai mulți bani pentru Bîrligea. 

Pe el am avut cele mai multe oferte, dar nu l-am dat pentru că am vrut să ne calificăm în grupele Conference League și n-am vrut să ruinăm șansele. Am avut o ofertă mult mai mare pentru el, decât cea pe care l-am vândut. Dar n-am fost de acord. Vedeam calificarea mai importantă. Au fost oferte din Italia, Portugalia, Turcia, Rusia. Cea mai mare a fost de la Como. A fost o chestiune de decizie și asumare. Să iei decizia corectă la momentul oportun”, a spus finanțatorul lui CFR Cluj.

Reamintim că CFR Cluj a primit 2.5 milioane de euro de la FCSB pentru transferul lui Daniel Bîrligea. 


Comentarii Facebook