Duminica 20 Octombrie

Neluțu Varga intervine în scandalul dintre Louis Munteanu și Dan Petrescu. Ce a decis patronul echipei clujene


Neluțu Varga a reacționat după scandalul dintre Louis Munteanu și Dan Petrescu de la meciul CFR-ului cu Petrolul Ploiești. Patronul echipei din Gruia luând o decizie importantă. 

Patronul echipei clujene trebuie să gestioneze o situaţia tensionată. Louis Munteanu reprezintă o investiţie de aproximativ 3 milioane de euro pentru CFR Cluj, sumă cu care a fost achiziţionat de la Fiorentina. Omul de afaceri a mărturisit că va organiza o şedinţă, luni, la sediul clubului, unde va încerca să afle mai multe despre conflictul dintre jucător şi antrenor.

O să fac mâine (n.r. – luni) o şedinţă, o să văd care a fost problema, apoi vom vorbi mai multe despre această situaţie”, a afirmat Ioan Varga pentru Sportpesurse.ro

Reamintim că CFR Cluj nu trece printr-o perioadă prea bună, fiind la 7 puncte distanță de liderul Universitatea Cluj. Dan Petrescu a explicat, după remiza cu Petrolul Ploiești, de ce l-a scos de pe teren pe Louis Munteanu, chiar dacă îl trimisese pe teren la pauză.

S-a supărat, este normal. Este normal, a venit după o calificare la Europene. Am crezut că este accidentat, șchiopăta. Îl înțeleg că este supărat, dar trebuie să fie mai atent. Până astăzi nu am avut nicio problemă cu el. Un băiat excellent, o să am o discuție cu el. În meciul viitor nu va juca, este suspendat”, a afirmat Dan Petrescu.


Comentarii Facebook