Neluțu Varga își dorea să câștige la scor împotriva FCSB. Patronul nu a înțeles de ce Dan Petrescu a fost atât de defensiv:,,De ce am băgat atâția fundași”


Patronul echipei din Gruia a sperat la o victorie la scor în meciul împotriva FCSB, însă spune că nu este supărat că scorul final a arătat un rezultat de egalitate. 

Neluțu Varga a tras concluziile după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Una peste alta sunt mulțumit de joc. Am arătat multă calitate mai ales în prima repriză. Sunt puțin supărat că ne-am retras prea mult în partea a doua. Nu am înțeles de ce am băgat atâția fundași”, a declarat patronul CFR Cluj pentru Fanatik

Patronul lui CFR Cluj a simțit nevoia să sublinieze încă o dată: „Nu înțeleg de ce am făcut un joc atât de defensiv. Eu cred că trebuia să mergem peste ei să le dăm 3-4”.

Varga a simțit că echipa sa putea face un meci mare: „Așa am simțit. Că putem să le dăm măcar 4 goluri FCSB-ului și să-i batem la scor aseară. E singurul lucru care m-a dezamăgit aseară. Faptul că am fost în partea a doua a jocului foarte defensiv și nu înțeleg de ce”.

Neluțu Varga vede însă partea plină a paharului: „Ne-a mers foarte bine pe atac. Nu mai știau de ei. Băieții noștri i-au bulversat și trebuia să mergem așa pentru că puteam bate la scor pe FCSB.

Sunt însă foarte mulțumit de joc. E una din partidele bune. Iată că Dan Petrescu are la dispoziție jucători cu care să facă performanță”, a mai spus patronul ardelenilor.

În urma acestui rezultat de egalitate, CFR Cluj e pe locul 5 cu 14 puncte după 8 meciuri, la 6 puncte de rivalii de Universitatea Cluj, care sunt lideri în SuperLiga.




Comentarii Facebook