Neluțu Varga renunță la cel mai valoros jucător de la CFR Cluj. Pentru suma corectă poate ajunge la FCSB


Neluțu Varga a anunțat că pentru suma corectă, atacantul Louis Munteanu, cel mai valoros jucător de la CFR Cluj, poate ajunge la FCSB, dar pentru asta, patronul celor de la FCSB trebuie să scoată din buzunar 7 milioane de euro. 

Dacă Gigi Becali plătește suma corectă pentru Louis Munteanu, îl poate transfera la FCSB! Știți bine că suntem deschiși la orice ofertă. Doar că oferta lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu trebuie să fie de minimum 7 milioane de euro, cum avem deja pentru Louis. Deci dacă Becali, cu care mă înțeleg foarte bine, pune banii jos, suma corectă, îl poate lua pe Louis Munteanu la FCSB”, a declarat Neluțu Varga.

De asemenea, Gigi Becali a precizat în urmă cu câteva zile că are în plan să-l cumpere pe Louis Munteanu, în iarnă, dar totul depinde de Neluțu Varga. 

Poate îl iau eu pe Louis Munteanu în iarnă. (..) Dacă vine, o să joc în stânga sau în dreapta atacantului. Bîrligea număr 9 şi Munteanu în stânga sau dreapta. Ori fac, ori nu fac. Asta m-a ambiţionat foarte mult, meciul de la Salonic. Mi-a dat putere şi mi-a demonstrat că pot face. La un moment dat credeam că nu mai putem. Că sunt prea valoroşi, că nu mai putem să-i atingem. Am jucat în inferioritate numerică în faţa unei echipe bune. Mai ştii? O să vedem. Neluţu Varga e prietenul meu. Poate vrea să îl dea, dacă n-a dat banii, poate îi dau eu…. O să vedem. Mai trebuie un fundaş central. Nu prea avem în ţară”, a spus Gigi Becali, scrie fanatik.ro. 

Comentarii Facebook