Neluțu Varga se pregătește pentru transferul anului. Câți bani va încasa pe Louis Munteanu: „E închisă afacerea”


Atacantul CFR-ului, Louis Munteanu, a reușit în meciul cu Muntenegru să marcheze trei goluri, iar patronul său, Neluțu Varga, se pregătește să-l transfere în iarnă pentru milioane de euro. 

Fotbalistul este printre cei mai buni din echipa antrenată de Dan Petrescu, iar la Naționala României U21, Munteanu a reușit să marcheze de cinci ori, cu două goluri mai puțin decât golgheterii competiției. 

În plus, Munteanu are cinci goluri marcate și în campionat, pentru CFR, în doar opt partide jucate.

Patronul echipei din Gruia în consideră pe Munteanu drept cel mai bun jucător de la CFR Cluj. 

Sută la sută, este cel mai bun atacant pe care l-am avut de când sunt în fotbal. Are deja nouă sau 10 goluri de când e la noi, în toate competițiile în care a jucat. L-am simțit că este un jucător cu multă calitate și că are o experiență foarte bună, pentru vârsta lui. Noi am mai avut atacanți buni, dar ce nu am mai văzut la niciun alt atacant este rafinamentul în dribling și în lovirea mingii”, a spus Varga, pentru Prosport.

Citește și: Cristi Balaj a dat cărțile pe față: „Noi la CFR Cluj nu păcălim”

Totodată, Varga a mai spus că el a insistat să-l aducă pe Munteanu în Gruia. 

Eu am insistat cel mai mult să-l aduc. Mulți m-au sfătuit să nu o fac, pentru că n-am dat niciodată atât de mulți bani pe un jucător. A costat mai mult decât se scrie în presă. Am vrut să-l aduc pentru că am avut certitudinea că vom avea beneficii mari de pe urma lui, că va ajuta echipa și că va fi un jucător care va exploda pe bani mulți. Când vezi o astfel de oportunitate îți asumi riscul. Altfel nu poți să câștigi”, a spus Nelu Varga.

Mai mult, finanțatorul „feroviarilor” a declarat că Louis Munteanu va pleca de la echipă pentru o sumă astronomică. 

Dacă dă 15 goluri este ca și cum e închisă afacerea. Putem avea și o ofertă mai mare. De la 7 milioane pleacă, dar poate fi și mai mult. Eu am încredere în el”, a conchis Neluțu Varga. 

Comentarii Facebook