Sambata 12 Octombrie

Neluțu Varga vinde tot! Patronul CFR-ului a primit o ofertă de nerefuzat pentru Louis Munteanu: „Pleacă în iarnă”


Neluțu Varga, finanțatorul de la CFR Cluj, a anunțat că Louis Munteanu ar urma să plece în iarnă la o echipă din Seria A. 

Patronul echipei din Gruia a precizat că a primit o ofertă de 7 milioane de euro, exact cât a cerut șeful „feroviarilor.”

Varga a dezvăluit că formația care îl dorește pe Louis Munteanu este din Serie A și a mai cumpărat în trecut jucători de la CFR. Mai mult, Munteanu poate pleca încă din perioada de transferuri din iarnă, dacă ajunge la 10 goluri înscrise pentru ardeleni. A punctat deja de cinci ori.

Este vorba despre o echipă din străinătate, din Italia, din Serie A. Are de marcat niște goluri, oferta e obligatorie, angajantă. Discuția e că trebuie să dea 10 goluri minim până la vară, dar dacă dă mai mult de 10 este ca și cumpărat, am promisiunea făcută, mi-am dat cuvântul. Dacă marchează toate golurile până în iarnă, pleacă în iarnă”, a precizat Neluțu Varga. 

De asemenea, patronul CFR-ului a mai spus că în acest moment, pentru alți jucători, nu există oferte. 

Pentru alți jucători, în acest moment, nu mai avem nimic. Nu are rost să scoatem niște povești care nu sunt concludente, nu sunt reale. Asta este certă, sigură, e vorba de un club foarte serios. Îi cunoaștem, am mai avut cu ei tranzacții", a spus Ioan Varga, scrie  iAMsport.ro.

Adus de la Fiorentina pentru mai mult de 2.000.000 de euro, Louis Munteanu a marcat cinci goluri și a oferit o pasă decisivă în opt meciuri disputate în SuperLiga, în această stagiune.

Crescut de Academia Hagi, Munteanu a fost vândut la Fiorentina în 2020, însă n-a reușit să se impună la gruparea Viola. A fost împrumutat două sezoane la Farul, iar în 2023 a câștigat campionatul cu echipa lui Gică Hagi.


Comentarii Facebook