Marti 17 Septembrie

O nouă medalie de aur pentru România la JO din Franța. Marian Enache și Andrei Cornea sunt câștigătorii la dublu vâsle masculin


Medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris în proba de dublu masculin a fost câștigată de către canotorii Andrei Cornea și Marina Enache.

Succesul remarcabil al canotorilor români continuă, după ce Simona Radiș și Ancuța Bodnar au cucerit medalia de argint în proba de dublu vâsle feminin.

Andrei Cornea și Marian Enache au obținut medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, în proba de dublu vâsle masculin, terminând cursa de 2.000 de metri cu timpul de 6:12.58. Aceasta reprezintă o performanță incredibilă pentru echipajul nostru, care a reușit să își asigure biletul pentru finală de pe locul 3 în prima semifinală a probei. Este pentru prima dată când România a avut o barcă în finală la această probă olimpică.

Federația Română de Canotaj este a doua cea mai prolifică federație din România la Jocurile Olimpice, cu un total de 43 de medalii: 21 de aur, 13 de argint și 9 de bronz. Pe locul întâi se află Federația Română de Gimnastică Artistică, cu un total de 71 de medalii: 25 de aur, 20 de argint și 26 de bronz.

Sursa FOTO: We Love Sport

Comentarii Facebook