,,O ocazie de a aduce zâmbete pe fețele celor mici”. Echipa de handbal masculin, de la “U” Cluj, vizită la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase


Echipa de handbal masculin a celor de la “U” Cluj a mers în vizită la Spitalul Clinic de Boli infecțioase. Mai exact, aceștia au adus un zâmbet de fericire pe chipul celor mici, internați în cadrul  Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, recent modernizat.

Lucrările au vizat demisolul și parterul corpului A de clădire, unde se desfășoară servicii medicale clinice, paraclinice și de recuperare medicală și spitalizare de zi pentru copii, în specialitățile pediatrie, ortopedie pediatrică, oftalmologie, ORL, neurologie pediatrică, psihiatrie pediatrică, ginecologie, endocrinologie, balneologie și psihologie.

,,Sportivii noștri au avut plăcerea de a întâlni copiii care se aflau la tratament, oferindu-le atât lor, cât și personalului medical o experiență de neuitat. Această vizită a fost nu doar o ocazie de a aduce zâmbete pe fețele celor mici. Implicarea sportivilor a demonstrat că, dincolo de performanțele pe teren, unii dintre cei mai bine cotați atleți pot deveni adevărați ambasadori ai speranței și solidarității. Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment și sportivilor care au arătat că sportul nu este doar despre a câștiga, ci și despre a contribui la binele comunității.

Mulțumim gazdelor Dr. Sebastian Armean – medic șef Ambulatoriu Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca (AI-SCB) și Kin. Vlad Inoan – coordonator Laborator de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie (LRMFB AI-SCBI)” potrivit site-ului ofici


ododo-3.jpeg

ododododo.jpeg

Comentarii Facebook