Duminica 8 Septembrie

,,O rușine nemaivăzută până acum în fotbal.” Ovidiu Hațegan este implicat într-un scandal imens din cauza VAR la Jocurile Olimpice


Scandal imens în meciul Argentina - Matoc, de la Jocurile Olimpice, în care românul Ovidiu Hațegan a fost asistent VAR.

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris are loc vineri, dar au început, deja, primele competiții, mai precis cele de fotbal și rugby în 7.

Argentina – Maroc, considerat meciul de deschidere al competiției de fotbal de la Jocurile Olimpice, a fost marcat de un scandal imens. Echipa africană a condus cu 2-0, Rahimi marcând în minutele 45+2 și 49, ultima reușlită fiind din penalty.

Naționala sud-americană, antrenată de fostul internațional Javier Mascherano, a redus din diferență în urma reușitei lui Simoeno, din minutul 68, și a egalat în minutul 90+15, prin Medina.

Iar în acest moment lucrurile au degenerat. Suporterii marocani au început să arunce în teren cu diferite obiecte, iar arbitrul a trimis echipele la cabine, deoarece câțiva fani africani au pătruns pe gazon, dar nu a fluierat finalul partidei.

Golul a fost anulat de sistemul VAR, românul Ovidiu Hațegan fiind asistent, iar cele două formații au revenit pe gazon după două ore, pentru a juca ultimele trei minute. Evident, în tribune nu mai rămăsese nimeni. Nu s-a mai marcat, iar Maroc a câștigat cu 2-1.

Mascherano recunoaște că a fost cel mai mare circ la care a asistat vreodată

Presa internațională a fost scandalizată de ceea ce s-a întâmplat la meciul dintre Argentina și Maroc, considerat cel de deschidere al competiției, chiar dacă la aceeași oră s-a jucat și Uzbekistan – Spania 1-2 (marcatori: Shomurodov 45+3-p / Pubill 29, Gómez 62).

„Cel mai mare circ pe care l-am văzut în viața mea”, a declarat Mascherano, potrivit AS, care a notat: „Primul meci de la Jocurile Olimpice dintre Argentina și Maroc a provocat o rușine nemaivăzută până acum în fotbal”.


Comentarii Facebook