Vineri 20 Septembrie

O seară perfectă în familia „U”. Jucătorii lui Ovidiu Sabău, întâlnire cu fanii


Înaintea etapei cu numărul 10 din Superliga, trei jucători de la Universitatea Cluj au fost alături de suporteri, la magazinul oficial al clubului.

Andrei Gorcea, Dorinel Oancea și Dan Nistor și-au făcut poze cu susținătorii Universității Cluj și speră ca duminică, 22 septembrie, la meciul cu CS U Craiova, stadionul să fie plin. 

„Fanii ne-au spus că sunt alături de noi, ne vor susține necondiționat, iar noi va trebui să îi răsplătim pe măsură. Sperăm la sold-out, echipa nu a fost niciodată unde e, jucăm un fotbal frumos, suntem pe primul loc, sunt toate ingredientele pentru așa ceva", a declarat Dan Nistor.

"Fanii erau înfocați și înainte să fim pe primul loc, iar acum sunt cu atât mai mult. Ne bucurăm că echipa merge bine și ne dorim să vină la stadion meci de meci, să jucăm cu casa închisă. Pentru noi înseamnă mult să fim aici, dar știm că nu am realizat nimic. Trebuie să continuăm pe acceeași linie și să păstrăm această direcție. Vrem să ne facem jocul, să punem în aplicare ceea ce pregătim și apoi se vor vedea rezultatele. Sunt foarte mulți copii, ne bucurăm că le place sportul, sperăm să îi vedem în număr cât mai mare pe stadion", a spus Dorinel Oancea.

Partida dintre Universitatea Cluj și CS U Craiova e programată duminică, 22 septembrie, de la 21:30. 


Comentarii Facebook