Duminica 8 Septembrie

Olanda-Anglia, în a doua semifinală de la Euro 2024. ,,Cei Trei Lei” vor întâlni ,,Portocala Mecanică” pentru un loc în marea finală împotriva Spaniei


Astăzi se joacă cea de-a doua semifinală de la Euro 2024. ,,Cei Trei Lei” întâlnesc ,,Portocala Mecanică” pentru un loc în finala turneului, care va avea loc la Berlin. Spania deja și-a asigurat locul în marea finală, după ce a reușit să treacă de Franța, cu scorul de 2-1. 

Pe Signal Iduna Park, stadionul echipei Borussia Dortmund, în fața a aproximativ 60.000 de spectatori, se va decide cea de-a doua finalistă de la Campionatul European. 

Olanda a ajuns în această fază a competiției după ce a învins România, scor 3-0, iar apoi a trecut cu mari emoții de Turcia, cu 2-1. 

Cel mai bun om din trupa lui Ronald Koeman a fost până acum Cody Gakpo - atacantul lui Liverpool s-a remarcat cu trei goluri și un assist. "Portocala Mecanică" are norocul de a nu se confrunta cu nicio accidentare, așa că poate afișa cel mai puternic prim 11. 

De partea cealaltă, "Cei Trei Lei" au ajuns în penultimul act după ce au fost salvați de foarfeca lui Jude Bellingham din minutul 90+4 și au învins apoi Slovacia cu 2-1 în prelungiri. Emoții mari au fost și cu Elveția, pe care britanicii au eliminat-o la lovituri de departajare, după ce în timpul regulamentar s-a terminat tot 1-1. Nici Anglia nu are jucători indisponibili.


Comentarii Facebook