OUT de la CFR Cluj. Jucătorul din Congo a rezistat doar un an la formația din Gruia


CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de jucătorul din Congo Durel Avounou, care a petrecut un singur an alături de formația din Gruia. 

CFR Cluj a făcut oficială despărțirea de jucătorul din Congo chiar astăzi, imediat după meciul cu Universitatea Craiova din campionat. Durel Avounou nu a jucat vreun minut pentru „feroviari” în sezonul curent, fiind tras pe „linie moartă” de Dan Petrescu, care nici măcar nu l-a inclus în lot la vreo partidă oficială.

Durel Avounou (26 de ani) a jucat în 32 de partide oficiale pentru CFR Cluj în stagiunea precedentă, marcând de 3 ori și oferind 7 pase decisive în tricoul echipei din Ardeal. Durel Avounou este un fotbalist cu prezențe în Ligue 1 și Ligue 2, pentru Le Mans și US Orleans, dar și în Superliga turcă, de unde a fost adus de CFR, de la Ümraniyespor. Cu o cotă de piață de 850.000 de euro, este puțin probabil ca Durel Avounou să rămână liber de contract până la finalul perioadei de mercato din vară.

„Mulțumim, Durel Avounou!

Clubul CFR 1907 Cluj și mijlocașul Durel Avounou au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!”, este mesajul postat de CFR Cluj în legătură cu despărțirea de Durel Avounou

Comentarii Facebook