Vineri 13 Septembrie

Ovidiu Bic a jucat meciul cu numărul 200 în Liga 1. A dat două pase de gol în victoria împotriva celor de la Sepsi: ,,Am făcut un meci foarte bun”


Partida dintre Universitatea Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe a fost una specială pentru Ovidiu Bic. ,,Studenții” au reușit să se impună cu scorul de 3-0 în cel de-al 200-lea meci pentru mijlocașul Universității în prima ligă din România.

Ovidiu Bic a contribuit foarte mult la victoria de pe Cluj Arena. Acesta a reușit două pase de gol, prima chiar la deschiderea scorului, când a trimis o pasă filtrantă pentru Mamadou Thiam.

Jucătorul care a atins o borna de 200 de meciuri l-a servit și pe Blănuță la golul care a stabilit scorul final, 3-0. 

Ovidiu Bic a vorbit la finalul meciului despre performanța echipei la care joacă și despre reușita de a atinge 200 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc. 

,,Cred că am făcut un meci foarte bun astăzi. Știam că sunt o echipă care are aproximativ același stil ca al nostru, dar am fost agresivi, i-am ținut în jumătatea lor, am câștigat multe dueluri și asta s-a văzut. Mă bucur foarte mult că am dat pase de gol, am ajutat echipa. Ne bucurăm pentru Blănuță și sperăm să marcheze cât mai multe goluri,” a declarat mijlocașul.

Comentarii Facebook