Ovidiu Popescu a fost uimit de fanii Universității la victoria împotriva celor de la CFR Cluj: ,,O echipă cu suporteri foarte înfocați și foarte frumoși”


La scorul de 2-2 în meciul împotriva CFR Cluj, Ovidiu Popescu a reușit un gol extrem de important pentru Universitatea Cluj. Reușita acestuia a adus 3 puncte și prima victorie după 10 ani pe terenul rivalei. 

Întrebat cum se simte după ce a reușit golul care a adus victoria în Gruia după o perioadă de 10 ani, Ovidiu Popescu a răspuns că: ,,Foarte mulți ani. Nu am știut că sunt atâția ani de când nu s-a mai câștigat aici. Sunt fericit pentru mine, că am reușit să înscriu. Nu prea sunt eu jucător care sa marchez și în al doilea rând, sunt fericit că am luat cele 3 puncte, în deplasare."

Jucătorul a dezvăluit că la pauză jucătorii au discutat și s-au îmbărbătat între ei. Despre atmosfera făcută de fani, Ovidiu Popescu a transmis că: "E primul meu derby, iar "U" este o echipă cu suporteri foarte înfocați și foarte frumoși."

Iar despre șansele ca "U" să termine pe un loc de play-off în acest sezon, mijlocașul a menționat: "Luăm fiecare meci în parte și vedem la final de campionat unde ne clasăm. Noi ne dorim să ne îndeplinim obiectivele și sperăm să câștigăm până la final. Cum am spus, luăm fiecare meci în parte și nu ne gândim ce va fi peste o lună sau peste două luni," a povestit jucătorul într-un interviu.


Comentarii Facebook