Vineri 13 Septembrie

Ovidiu Popescu are planuri mari alături de “U” Cluj în acest sezon: ,,Cred că avem un lot cu care putem să ne batem și la titlu”


La conferința de presă de vineri, Ovidiu Popescu a prefațat meciul împotriva celor de la Gloria Buzău (luni, 26 august, ora 19:00). Mijlocașul „studenților" a vorbit și despre adaptarea sa la "U" și așteptările pe care le are de la acest sezon.

În cadrul unei conferințe de prese, care a avut loc astăzi, Ovidiu Popescu a vorbit despre meciul împotriva celor de la Gloria Buzău, care va avea loc în această etapă din Liga 1. Mijlocașul a discutat și despre adaptarea sa la “U” dar și despre obiectivele din acest sezon. 

„Va fi un meci greu, dar sperăm să luăm cele trei puncte. Ne așteaptă un meci foarte dificil. Noi ne dorim să continuăm seria de invincibilitate, iar până la sfârșitul campionatului să ne îndeplinim obiectivul. Luăm fiecare meci în parte și vedem la final, când tragem linie, unde ne clasăm.", a spus Ovidiu Popescu despre următoarea partidă care va avea loc în deplasare, la Buzău. 

Mijlocașul a discutat și despre alegerea făcută de a se transfera la Universitatea Cluj, dar și despre cum s-a adaptat la noua sa echipă: „De la primul interviu pe care l-am dat, am spus că am făcut cea mai bună alegere când am luat această decizie. Am venit la Universitatea Cluj cu gândul de a-mi îndeplini obiectivele. A fost o alegere foarte bună pentru mine, mă simt foarte bine aici, colegii m-au primit foarte bine."

După un început extrem de bun de campionat, neavând nici măcar o înfrângere după 6 partide jucate, Ovidiu Popescu se gândeste la o eventuală calificare în play-off: „În fiecare an îmi pun obiective. Sunt un jucător cu experiență și, personal, îmi doresc să fiu sănătos, să joc cât mai mult când se apelează la mine, să dau tot pentru această echipă și să îmi îndeplinesc obiectivul de a intra în play-off. După aceea, când intrăm în play-off, vom vedea. Eu cred că avem un lot cu care putem să ne batem și la titlu, dar deocamdată putem vorbi de play-off. Iar în play-off, dacă ajungem, trebuie să luăm meci cu meci și vedem până la final."



Comentarii Facebook