Miercuri 16 Octombrie

Ovidiu Sabău, convins că „U” Cluj va câștiga meciul cu Oțelul Galați: „Nu trebuie să ne lăsăm descoperiți”


Universitatea Cluj va juca vineri, de la ora 21:00, împotriva Oțelului Galați în runda a 13-a din Superliga. În momentul de față, „U” Cluj este lider cu 23 de puncte, iar Oțelul Galați se află pe locul 3 cu 19 puncte.  

u cluj 123 .jpg

Antrenorul „studenților”, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că meciul cu echipa antrenată de Dorinel Munteanu va fi unul destul de dificil. 

Ar trebui să gândim că poate fi și o revanșă. Suntem pe un drum bun, venim după 3 jocuri în care nu am câștigat, dar suntem bine. Acum nu se mai mulțumește lumea să fim pe 2, 3 sau 4. Nu mai este o întâmplare că suntem sus. Trebuie să primim laudele, dar să acceptăm și criticile. Eu cred că am lucrat și bine, dar sper să se vadă și în joc”, a declarat Sabău. 

De asemenea, antrenorul „U” Cluj a menționat faptul că fiecare jucător de la Oțelul Galați „dă totul pe teren”, echipa fiind foarte bine organizată. 

E importantă abordarea, să alegem cum vom juca. Vom analiza mai bine adversarul. Trebuie să ne gândim ce suntem noi în stare să facem și cum am pus în dificultate adversari mai buni decât Oțelul. Ei au acea omogenitate, stare de spirit. Fiecare jucător dă totul în teren, echipa e bine organizată”, a mai precizat Sabău. 

Antrenorul „studenților” este de părere că jucătorii clujeni trebuie să se concentreze și să evite fazele fixe. 

Nu trebuie să ne lăsăm descoperiți, să fim concentrați, să evităm fazele fixe. Cisotti e unul dintre cei mai buni jucători din campionat, face ambele faze", a conchis antrenorul.



Comentarii Facebook