Vineri 20 Septembrie

Ovidiu Sabău îi aduce cu picioarele pe pământ pe jucătorii săi înaintea meciului cu CS U Craiova: „Va fi foarte greu”


Ioan Ovidiu Sabău îi aduce cu picioarele pe pământ pe jucătorii săi, înaintea duelului din etapa a 10-a din Superliga, împotriva CS U Craiova. 

Antrenorul a declarat că echipa adversă are jucători care pot face diferența, iar „șepcile roșii” trebuie să fie foarte atenți, să nu „se admire” prea mult. 

Trebuie să înțelegem că nu trebuie să ne admirăm prea mult. Am primit ceea ce meritam, atenție, respect, dar trebuie să o luăm de la capăt. Nu avem voie să ne mulțumim cu puțin. Va fi foarte greu, ei vin după o perioadă complicată. E o echipă în care s-a investit, cu un antrenor foarte bine pregătit. Au jucători care pot face diferența, dacă sunt lăsați. Trebuie să le acordăm atenție, atât cât trebuie, dar trebuie ca noi să avem încredere în ceea ce suntem capabili să facem. I-am convins că au valoare, au calitate și când sunt pregătiți așa cum trebuie putem să ne dominăm adversari. Mă bucur că se pune presiune pe noi, doar așa putem crește”, a declarat Ovidiu Sabău. 

De asemenea, antrenorul „U” Cluj a vorbit și despre modul în care se alimentează și se odihnesc elevii săi pentru a ajuta performanța sportivă.

"Noi încercăm să facem un meniu destul de sănătos. Jucătorii sunt preocupați de alimentație. Avem și câțiva oameni din Cluj care vin periodic să îi învețe, alimentația e foarte importantă, la fel și odihna. Încercăm de fiecare dată să îmbunătățim meniul echipei. Îi văd preocupați să își îmbunătățească toate calitățile", a conchis Ovidiu Sabău. 

Comentarii Facebook