Ovidiu Sabău își motivează jucătorii înaintea meciului cu Unirea Slobozia: „Nu trebuie să-și piardă încrederea”


Universitatea Cluj va juca în etapa a 12-a din Superliga împotriva celor de la Unirea Slobozia, iar antrenorul momentului în campionat, Ovidiu Sabău, se așteaptă de la jucătorii lui să aducă cele trei puncte acasă. 

Antrenorul „studenților” a precizat că Unirea Slobozia este o echipă bine organizată, care va alerga mult și va lupta pentru fiecare minge. 

Meci fizic, cu o echipa bine organizată, care va alerga mult. Sperăm ca terenul să ne permită să jucăm fotbal. Arată bine, am înțeles că este un joc sâmbătă dimineața, înainte de jocul nostru, sper să fi fost informat bine. Dimineața se joacă liga a II-a și noi jucăm după-amiază. Să vedem cum vom aborda jocul. Indiferent, mi-a plăcut această săptămână, reacția jucătorilor, concentrarea, starea lor de spirit, analiza pe care am făcut-o, intervențiile lor. E clar că și ei sunt afectați și nu au digerat nici ei bine această înfrângere și jocul pe care l-am prestat la Iași”, a precizat Ovidiu Sabău. 

Mai mult, antrenorul „U” Cluj a avut și un mesaj pentru jucători, precizând că nu trebuie să-și piardă încrederea, chiar dacă în ultimul meci au pierdut cu Poli Iași, scor 1-0. 

Jucătorii nu trebuie să-și piardă încrederea, pentru că noi am arătat bine. Nu am ajuns acolo întâmplător, pe primul loc. Am demonstrat și prin joc, prin punctele pe care le-am făcut, că merităm să fim acolo. Majoritatea oamenilor de sport, antrenori și așa mai departe, clar au spus că pe merit, suntem o echipă bună și suntem pe primul loc. Depinde de noi dacă vrem să continuăm, sau, atunci când lucrurile merg bine, nu mai reușim să ne reîncărcăm, să o luăm de la capăt, sa fim iarăși o echipă puternică, dinamică, să jucăm foarte repede, să alergăm, că nu se poate fără să alergi în sportul de performanță", a mai declarat antrenorul „studenților".

Totodată, Ovidiu Sabău a mai spus că o calificare în play-off ar reprezenta pentru echipă un moment istoric. 

Eu cred că, din reacția lor în antrenamentele din această săptămână, mesajul a ajuns foarte clar atunci când am analizat jocul. E păcat să stricăm tot ce am construit atât de frumos până în momentul de față. Depinde doar de noi, de cât de mult îsi doresc să ne calificăm în play-off. E orgoliul acela sportiv pe care trebuie să îl aibă, mai ales jucătorii cu multă multă experiență. Ar fi o performanță, ar rămâne în istoria acestui club. Joci pentru contracte, prime, dar rămâi cu aceste performanțe. Lumea te respectă, te apreciază foarte mult și eu cred că asta trebuie să fie motivația cea mai puternică”, a conchis Ovidiu Sabău. 

Etapa a 12-a a Superligii aduce pentru "U" o deplasare la Clinceni, pentru partida împotriva Unirii Slobozia. Meciul va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 16:45 și va putea fi urmărit pe DigiSport și Prima Sport, notează fcucluj.ro


Comentarii Facebook