Vineri 13 Septembrie

Ovidiu Sabău, mesaj clar pentru „studenți”: „Trebuie să avem continuitate, dacă vrem să fim o echipă de play-off, așa cum noi ne dorim”


Universitatea Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 3-0, luni seară. În urma acestei victorii, formaţia clujeană a urcat pe poziţia a doua în Superligă. Următorul meci al Universității va avea loc luni, 26 august, de la ora 19:00. „Studenții" vor întâlni în deplasare Gloria Buzău, iar partida va fi transmisă în direct de Digisport și Prima Sport. Ovidiu Sabău are așteptări mari de la „studenți” și pentru această partidă.

„Sunt alte provocări săptămâna aceasta. I-am lăsat să se bucure, e frumos atunci când lucrurile merg bine și trebuie să te și bucuri de ceea ce reușești să faci, de rezultat, de situația din clasament. După o victorie, sunt alte provocări, după o înfrângere, alte provocări și trebuie să ne adaptăm de fiecare dată, să găsim soluțiile, să îi reîncarci pe jucători, să conștientizeze că doar prin foarte multă muncă, implicare, seriozitate se pot obține rezultate și să nu intervină acea automulțumire. 

Asta e problema cu care mă confrunt eu ca antrenor, să ajung acolo unde trebuie atunci când transmit un mesaj foarte clar. Să mă asigur că ei au înțeles, conștientizează, și să găsesc metodele, cuvintele potrivite să îi ajut să se refacă. Mesajul trebuie să fie clar. Meciul e important, suntem într-un moment bun. Vor veni și înfrângeri, asta e realitatea, dar nu înseamnă că sunt pesimist sau că nu am încredere. Dar, cu cât vor veni mai târziu, cu atât mai bine”, a transmis Neluțu Sabău la conferința de presă premergătoare meciului. 

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani de pe banca clujenilor consideră că formația sa are toate șansele să prindă un loc de Play-Off în acest sezon, dar e nevoie de continuitate. 

„Trebuie să avem continuitate, dacă vrem să fim o echipă de play-off, așa cum noi ne dorim. Așteptările cred că sunt altele acum, și cei care ne analizează ne consideră o echipă în formă, care are identitate și care joacă. Trebuie să confirmăm, avem nevoie de concentrare în continuare. Nu putem să ne relaxăm, să considerăm că deja suntem echipă mare și obiectivul este realizat. Au trecut doar șase etape”, a mai punctat Sabău. 

Comentarii Facebook