Vineri 27 Septembrie

Ovidiu Sabău trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Poli Iași: „E un adversar incomod”


Ovidiu Sabău, antrenorul momentului în Superliga, trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Poli Iași, precizând că „șepcile roșii” vor întâlni un adversar incomod.

Sezonul trecut am pierdut și acasă și în deplasare, e un adversar incomod. De când a venit Emil Săndoi echipa are un alt spirit. E o echipă organizată, Roman și Bordeianu au execuții bune, ne așteaptă un meci de uzură. Adversarii ne tratează serios, pregătesc bine meciurile, deci și noi trebuie să arătăm bine. Poli a jucat destul de bine la Arad, a stat bine în teren și sunt o echipă bună de contraatac”, a precizat antrenorul Universității Cluj. 

De asemenea, Ovidiu Sabău se așteaptă ca jucătorii echipei Poli Iași să fie agresivi, să aibă atitudine.

Ne așteptăm să aibă atitudine, să fie agresivi. Vedem cum va fi terenul, dacă ne vom putea pune în aplicare posesia, jocul de pase. Nu trebuie să arătăm cum am arătat în cea de-a doua repriză cu Craiova. Nu am mai avut curaj, a fost teamă de rezultat. Noi nu vom schimba prea multe și nu avem voie să ne mulțumim cu ce am realizat până acum. Lotul e mult mai competitiv, avem experiență”, a mai spus antrenorul „șepcilor roșii.”

Totodată, antrenorul „U” Cluj nu a uitat să-și laude jucătorii pentru modul în care au început campionatul, fiind liderii din Superliga. 

Lotul îmi place foarte mult. Nu mă bucură doar calitatea lor ca jucători, mă bucur și că sunt niște oameni deosebiți, e o plăcere să venim în vestiar și să stăm împreună. Valoarea e importantă, dar cred că cel mai important e caracterul", a conchis antrenorul Universității Cluj.  

Partida dintre Universitatea Cluj și Poli Iași este programată sâmbătă, 28 septembrie, de la 16:45.

Comentarii Facebook