Duminica 8 Septembrie

Părinții lui Denis Drăguș, sfâșiați de durere pentru că nu au fost invitați la nunta fotbalistului: „Eu nu mai dorm noaptea, mă trezesc și plâng”


Fotbalistul Denis Drăguș și iubita lui, Vanessa, și-au unit destinele miercuri, 10 iulie, într-un cadru de vis. Cei doi l-au ales ca părinte spiritual pe nimeni altul decât Marius Șumudică, iar colegii din echipa națională i-au fost alături. Cu toate acestea, părinții atacantului au lipsit de la eveniment. 

Mihai Drăguș, tatăl fotbalistului, a dezvăluit că Denis nu i-a invitat la eveniment. El a vorbit și despre adevăratul motiv care stă în spatele „rupturii” de fiul său. 

E o tortură, e ca o pedeapsă cu moartea pe care am primit-o! Mă trezesc noaptea și plâng! Eu și Laura, soția mea, nu vrem scandal! Vrem doar să putem vorbi cu Denis, să ne deblocheze pe WhatsApp, și să ne vedem nepoțelele!”, a spus Mihai Drăguș, pentru fanatik.ro.

Tatăl fotbalistului susține că Denis s-ar fi îndepărtat de familie imediat ce a început relația cu Vanessa.

De când Denis avea 19 ani. Atunci l-a chemat Contra la naționala de seniori, la meciul cu Serbia. Atunci ne-am trezit că fata asta s-a mutat la el. El a locuit în Academia Hagi până în clasa a 12-a, apoi a luat Bac-ul și i-am închiriat un apartament în Mamaia. Noi. Adică eu, pe banii mei, nu pe banii altora. Probabil că atunci s-a produs ruptura. Sunt multe de povestit, dar nu vreau să fac cancan, vreau doar să transmit un mesaj care să ajungă la fiul nostru pe care îl iubim. (...) A intervenit fata asta care l-a schimbat la 180 de grade. Din copilul ăla cuminte și ascultător n-a mai fost același. Puteți să-i întrebați pe antrenorul lui de la juniori, pe bucătarul lui, pe Zoli Iașko și să vedeți ce fel de copil era Denis. N-a mai fost la fel. Asta este, s-au șters cu buretele toate. Atât așteptam și noi, un ”mulțumesc!”, a mai precizat tatăl fotbalistului..

Acum, tatăl lui Denis Drăguș regretă că i-a spus fiului său că Vanessa nu este de nasul lui, iar cariera era mult mai importantă: „Am zis că nu e de nasul lui, dar m-am referit la cariera lui Denis, eu am considerat că nu era bine să se mute fata aia la ei. Drept dovadă, am avut dreptate, că el după 19 ani a regresat vreo trei, patru ani în loc să progreseze. L-a ajutat faptul că l-a luat Șumudică și l-a resuscitat. Bine, e și meritul lui Denis că nu a cedat.”

Părinții lui Denis susțin că nu mai dorm noaptea de dorul fiului, își doresc să își vadă nepoatele, însă acest lucru pare imposibil pentru moment. 

Tortură! Ați zis bine! Eu nu mai dorm noaptea, e o pedeapsă mortală asta! Eu nu mai dorm noaptea, mă trezesc și plâng. O să ne îmbolnăvim, cât o să mai rezistăm? Când era mic a avut ofertă de la Dinamo, dar am zis nu, îl duc la Hagi, unde e cel mai bine. Am mers și am stat cu el acolo fiindcă era un copil foarte cuminte și nu am vrut să-l strice anturajul. M-am rugat mereu să nu se accidenteze, am zis ”Doamne, să joace slab mai bine, dar să rămână sănătos!”, a mai spus tatăl fotbalistului.


Comentarii Facebook