Patrick Richard, căpitanul U-BT Cluj, nevoit să se opereze în urma accidentării grave: ,,Va lipsi o perioadă. Suntem triști pentru el”


Căpitanul lui U-BT Cluj-Napoca, Patrick Richard, a suferit o gravă accidentare în primul sfert al partidei împotriva Hapoel Ierusalim.

În primul sfert al duelului, la o fază de atac, Patrick a pierdut mingea, însă a continuat să lupte pentru ea și, în duelul cu adversarii săi, a căzut și și-a dislocat mâna. Cu toate că partida a continuat, arbitrii au oprit meciul rapid după ce au realizând că jucătorul Universității a rămas pe teren.

„Din păcate, cu un ochi râdem și cu unul plângem pentru că tocmai am aflat că Patrick Richard, căpitanul echipei, a suferit o dublă fractură la mână. Va lipsi o perioadă. Suntem triști pentru el. Asta e viața, trebuie să rămânem uniți, trebuie să mergem mai departe și să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului”, a spus antrenorul „studenților” pentru EuroLeague TV.

Patrick Richard a ajuns la Cluj în 2019, fiind unul dintre protagoniștii dezvoltării lui U-BT din ultimii ani. A devenit căpitanul echipei și apoi a fost naturalizat, având multiple meciuri jucate pentru naționala României.

Ultimul an a fost extrem de dificil pentru Richard, care a trecut prin decesul tatălui său, printr-o operație la genunchi în această vară și printr-un lung proces de recuperare. Într-un moment în care veteranul lui U-BT simțea că este aproape de forma din sezonul precedent a venit această accidentare complicată. 

,,Patrick Richard a ieșit de pe teren în primul sfert al meciului cu Hapoel Ierusalim, după ce s-a accidentat grav. Acesta a ajuns imediat la un spital din Sofia, unde a fost supus investigațiilor medicale.

Conform primelor evaluări, a reieșit faptul că baschetbalistul nostru a suferit o fractură complexă la antebraț. Acest lucru înseamnă că Richard va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

Investigațiile medicale vor continua, urmând să revenim cu informații în plus în perioada următoare,” a transmis U-BT Cluj-Napoca.

patrick-accidentat.jpeg

Comentarii Facebook