Miercuri 18 Septembrie

Patronul CFR Cluj, mesaj clar pentru Dan Petrescu înainte de ,,meciul anului” din Cipru: ,,Ne dorim calificarea”


În ultimele cinci meciuri disputate CFR Cluj a reușit să aibă tot atâtea victorii. Însă un meci crucial pentru sezonul echipei din Gruia urmează să aibă loc joi, în Cipru. 

Victoria obținută la limită cu scorul de 1-0 oferă multă încredere pentru jucătorii CFR-ului că ar putea să obțină o calificare în grupele Conference League, însă patronul Neluțu Varga îi atenționează să rămână cu picioarele pe pământ. 

Ce a transmis Neluțu Varga înaintea returului cu Pafos

„Sunt mulţumit de jocul echipei şi de rezultate. Mă refer şi la turul cu Pafos, dar şi la meciul cu Botoşani. De la meciul din Cipru ne dorim calificarea, noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să ne îndeplinim obiectivul. În mod normal, suntem favoriţi, dar în fotbal se pot întâmpla atât de multe…

În niciun caz, viitorul financiar al clubului nu depinde de calificarea în grupele Conference League. Pentru noi, ar fi un bonus de performanţă.

Nu înseamnă că am murit, financiar vorbind, dacă nu ne calificăm. Dar este bine să nu ne culcăm pe-o ureche, pentru că ne pot aştepta provocări”, a spus Neluţu Varga pentru Sportpesurse.ro.


Comentarii Facebook