Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, anunță plecarea unui om de bază: ,,Noi am cerut două milioane, acum negociem”


Se pare că după dezastrul din play-off-ul Conference League, CFR Cluj s-a apucat să facă curățenie în vestiar. După plecarea lui Daniel Bîrligea, pentru 2 milioane de euro la FCSB, Neluțu Varga a anunțat încă patru jucători care ar urma să plece de la formația din Gruia.

Ioan Varga a susținut că în perioada următoare ar urma să mai plece de la CFR fundașii centrali Arlind Ajeti (30 de ani), Matija Boben (30 de ani), Anton Kresic (28 de ani), dar și mijlocașul defensiv Kader Keita (23 de ani). 

Pentru cel din urmă, omul de afaceri a mărturisit că se interesează arabii de la Al-Wahda (formație care l-a transferat și pe Phillip Otele în această vară), care ar oferi 1,5 milioane în schimbul jucătorului din Coasta de Fildeș. Însă, Ioan Varga a spus că-și dorește două milioane de euro din partea șeicilor pentru Keita. 

,,Keita, Boben, Ajeti și Kresic ar mai putea pleca. Suntem în discuții. Cu Keita și Kresic, cred că se va finaliza până luni. Ofertele sunt din Turcia și Emiratele Arabe Unite. Al-Wahda îl vrea pe Keita.

Pentru Keita există o ofertă și din Arabia Saudită. Al-Wahda oferă 1,5 milioane de euro. Noi am cerut două milioane, acum negociem”, a spus Varga, la Prosport


Comentarii Facebook