Vineri 27 Septembrie

Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, declarație surprinzătoare după escapada lui Louis Munteanu: ,,Dacă a băut 50 de grame de ceva, atunci asta e”


Louis Munteanu, cel mai important transfer realizat de CFR Cluj în perioada de mercato, a fost protagonistul unui moment tensionat, cel puțin pentru un sportiv. 

La doar câteva ore după Hermannstadt – CFR Cluj 0-0, atacantul pe care Neluțu Varga a plătit 2,5 milioane de euro, a fost surprins distrându-se într-un club din oraș, de pe Piezișă.

Mai multe voci au reacționat deja asupra incidentului. Printre acestea se află și patronul CFR Cluj, care a declarat că i-a transmis un ultim avertisment verbal. Acesta a ținut să precizeze că atât el, cât și Dan Petrescu, țin mult la dișciplină. 

„Noi nu avem ce să-i facem lui Louis Munteanu, pentru că jucătorul se afla în timpul lui liber. Nu pot să-i spun nimic. Şi eu ţin mult la disciplină, la fel ca Dan Petrescu.

Dacă a băut 50 de grame de ceva, atunci asta e… se afla în timpul lui liber. Sigur, nu mi-a căzut bine ca imagine a clubului. I-am transmis un ultim avertisment”, a declarat Ioan Varga pentru sportpesurse.ro.


Comentarii Facebook