Miercuri 18 Septembrie

Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, nu are emoții pentru meciul cu FCSB: „Au plecat jucători, e adevărat, dar se călcau în picioare”


Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, a anunțat că nu are emoții înainte de meciul cu FCSB din Superligă ce va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe stadionul din Gruia. Finanțatorul ardelenilor nici măcar nu a luat în calcul că ar putea să rateze victoria în fața lui Gigi Becali, chiar dacă echipa a suferit transformări majore în urma transferurilor din ultima vreme.

Neluțu Varga a explicat că a trebuit să facă atât de multe transferuri pentru că erau prea mulți jucători în lot. De asemenea, patronul CFR Cluj susține că vrea să le dea o șansă și jucătorilor mai tineri.

Nu dăm deloc înapoi! Au plecat jucători, este adevărat, dar se călcau în picioare.”, a afirmat Varga.

Printre fotbaliștii transferați la alte echipe se numără și Daniel Bîrligea, care a ajuns tocmai la rivala FCSB.

Atacantul nu va juca însă împotriva CFR Cluj, cel puțin așa a anunțat Gigi Becali, că și-ar fi dat cuvântul.

N-am deloc emoții înaintea meciului cu FCSB! Normal că putem să-i învingem. Să dea Dumnezeu să câștigăm acest meci cu ei! Nu dăm deloc înapoi! Au plecat jucători, este adevărat, dar se călcau în picioare.

Vă transmit că noi vrem să câștigăm titlul, dar să promovăm și jucătorii tineri. Aceasta va fi de acum politica clubului CFR Cluj”, a spus Neluțu Varga, conform ProSport.

CFR Cluj este pe locul 4 în Superliga. După 7 meciuri jucate, echipa lui Neluțu Varga a strâns 13 puncte.

FCSB este pe poziția 10 cu 8 puncte obținute după 7 partide jucate.

Comentarii Facebook