Patronul de la CFR Cluj a răbufnit după plecarea lui Manea la Rapid: „Nu mă mai interesează nimic despre el!”


Varga a fost clar deranjat de refuzul lui Manea de a accepta oferta de prelungire a contractului cu CFR Cluj, care includea un salariu consistent și un bonus substanțial la semnătură de 300.000 de euro. 

Într-o declarație pentru PRO Sport, Varga a subliniat că clubul a făcut multe pentru cariera lui Manea și a fost dezamăgit de decizia acestuia de a pleca.

„Eu consider că noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui și l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat și chiar nu înțeleg de ce. Cât voia să-i dăm? I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Dar nu a dorit să rămână”, a declarat Varga.

Manea a semnat oficial cu Rapid, o mișcare care a surprins mulți în lumea fotbalului românesc. Jucătorul a subliniat în trecut că era interesat și de o ofertă de la Galatasaray, pe care o aștepta prin intermediul agentului său, Pini Zahavi, agent cunoscut pentru clienții săi de top din fotbalul european.

„Foarte bine că a semnat cu Rapid. Să fie sănătos și să se ducă să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit. Pe mine nu mă mai interesează nimic despre acest Cristi Manea”, a adăugat Varga, exprimând o atitudine de indiferență față de decizia jucătorului.

Comentarii Facebook