Patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut încă un accident cu bolidul de 500.000 de euro. E al patrulea incident în trafic din ultimul an pentru omul de afaceri


Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost implicat într-un nou accident rutier care s-a petrecut miercuri, 29 august, pe Bulevardul Pipera, la câțiva pași de locuința sa.

Incidentul s-a produs în jurul orei 11:55, când bolidul său de lux a intrat în coliziune cu un alt autoturism, conform relatărilor unui martor ocular de pe un grup de Facebook dedicat problemelor din trafic.

Chiar dacă a fost vorba despre un accident minor, Gigi Becali a ajuns din nou în atenția publică, fiind vorba despre al patrulea incident rutier în care a fost implicat în ultimul an. 

Din imaginile surpinse de internauți se observă că Rolls Royce-ul în valoare de aproximativ 500.000 de euro a suferit daune laterale, în timp ce starea celeilalte mașini nu este clară. 

Gigi Becali și celălalt șofer au ales să rezolve situația printr-o constatare amiabilă, pentru a evita astfel intervenția poliției. 

Patronul FCSB a rămas la locul accidentului timp de câteva zeci de minute, pentru a se asigura că situația este sub control. 

Omul de afaceri nu scapă de problemele din trafic și, după ce în 2023 a fost implicat în două accidente rutiere, a marcat două incidente în trafic și anul acesta.

3318c363-2969-4feb-bad8-dcc7f561dad5.webp

Comentarii Facebook