Duminica 8 Septembrie

„Pianistul” crescut la PSG, transferat la CFR Cluj. Vezi pentru ce sumă se face mutarea


Fotbalistul Virgiliu Postolachi revine în Superligă, în urma unui transfer surprinzător făcut de Dan Petrescu la CFR Cluj. „Pianistul” crescut la PSG, așa cum este cunoscut fotbalistul,  urmează să semneze cu gruparea din Gruia. Pentru a-l avea în echipă, Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, va scoate din buzunare 200.000 de euro. 

Dan Petrescu anunțase, în urmă cu câteva zile, că la echipa din Gruia vor urma noi transferuri. 

Virgiliu Postolachi vine la CFR Cluj pentru a se bate pentru un post de atacant central cu Daniel Bîrligea și Peter Michael, informează prosport.ro.

Fotbalistul are 24 de ani și a jucat, numai în ultimul sezon,  33 de meciuri, marcând patru goluri pentru Grenoble, în liga a doua franceză.

Fotbalistul a debutat la PSG, la vârsta de 18 ani, unde a înscris golul victoriei într-un amical cu Atletico Madrid disputat în Singapore, scor 3-2, pe vremea când parizienii îi aveau în ofensivă pe Mbappe, Cavani și Neymar.

Atacantul a jucat pentru echipa U-19 a lui Paris Saint-Germain (6 meciuri, 2 goluri), echipa a doua a lui PSG (36 de meciuri, 5 goluri, o pasă de gol), Vendsyssel (Danemarca, 14 meciuri), Royal Mouscron (Belgia, 14 meciuri), echipa a doua a lui Lille (17 meciuri) și UTA Arad (48 de meciuri, 14 goluri, 3 assist-uri), potrivit prosport.ro.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îi evaluează pe Postolachi la 500.000 de euro.

Comentarii Facebook