Președintele Universității Cluj a dat cărțile pe față: „N-am plătit niciun euro”


Președintele Universității Cluj, Radu Constantea, a dezvăluit „secretul” prin care echipa antrenată de Ovidiu Sabău a ajuns să fie lider în Superliga, cu 21 de puncte, cu cinci mai multe față de Oțelul Galați, care se află pe locul doi.

Șeful „șepcilor roșii” a precizat că pentru echipa clujeană, bugetul reprezintă o problemă și din acest motiv încearcă să aducă jucători de la propria academie. Mai mult, președintele Universității Cluj a vorbit și despre principalul obiectiv din acest sezon. 

(...) Să stabilizăm echipa. Principalul obiectivul anul acesta e calificarea în play-off. Vrem să stabilizăm echipa în primele 6, să stabilizăm bugetul și ulterior să ajungem la nivelul să putem achiziționa jucători și să ajungem și la acest segment de venituri în club, chiar dacă în acest sezon am reușit să avem venituri din vânzări care au depășit 600.000 de euro. Încercăm să creionăm aceste venituri pe toate palierele”, a declarat președintele „U” Cluj. 

De asemenea, Radu Constantea a vorbit și despre jucătorii care au adus în conturile clubului suma de 600.000 de euro. 

Au fost Daniel Popa, Thalisson și acel procent de 25% pe care îl dețineam la Victor Dican. La nivel de achiziții n-am plătit niciun euro. Ne-au costat doar banii la semnătură pentru jucători și cheltuielile cu agenții. Nu cred că depășim 150.000 de euro în total”, a conchis Radu Constantea pentru Fanatik

Întrebat de salariile jucătorilor de la „U” Cluj, Radu Constantea a precizat că nu există salariu mai mare de 13.000 de euro, iar cele mai mici sunt undeva la 3-4 mii de euro. 

Comentarii Facebook