Sambata 5 Octombrie

Primăria Cluj-Napoca vrea să cumpere o sală de sport multifuncțională. Cât va costa achiziția și ce activități se vor desfășura acolo


Un proiect de hotărâre privind achiziția unui imobil în care să se poată practica diferite sporturi va ajunge vineri, 11 octombrie, la votul Consiliului Local Cluj-Napoca. 

Proiectul, inițiat de primarul Emil Boc, stabilește procedura de achiziție și valoarea maximă ce va putea fi negociată, care este de 20 000 000 lei. Negocierea va fi purtată de o comisie ce va fi desemnată ulterior.

Clădirea trebuie să aibă minim două săli și va fi destinată sportului de masă. Se dorește găzduirea unor activități sportive din arte marțiale, gimnastică, gimnastică ritmică, dans sportiv și balet, dar și a altor sporturi individuale sau de echipă, practicabile în interior : handbal, volei, baschet, tenis, tenis cu piciorul , badminton, etc

În ședința de Consiliu Local din 30 iulie, primarul Emil Boc a spus că Primăria Cluj-Napoca intenționează să cumpere o sală de sport privată din Mănăștur, complexul OH Sports de pe strada Mărișel nr 17, din apropierea Bazei sportive ”La terenuri”. 

Primarul a menționat atunci că dacă municipalitatea nu cumpăra această sală privată, toate activitățile sportive derulate în cadrul acesteia se vor sista.




Comentarii Facebook