Primarul Emil Boc cere o „bere morală” de la FCSB: „Noi nu i-am lăsat să ajungă pe ultimul loc”


Primarul Emil Boc a făcut o serie de declarații, după victoria Universității Cluj de la Buzău, unde a fost obținut un scor de 2-0 pentru „studenți”. Meciul a dus „U” Cluj direct în fruntea  campionatului, cu 15 puncte, în timp ce FCSB se află pe un loc retrogradabil cu doar 5 puncte.  

Emil Boc a trimis câteva săgeți subtile pentru FCSB, despre care a afirmat că datorează echipei „U” Cluj o bere morală, pentru că nu a lăsat-o să ajungă pe ultimul loc. 

Să ne dea o bere, pentru că dacă, Doamne ferește, pierdea Universitatea, era (FCSB n.r.) pe ultimul loc. Vă dați seama că ne datorează așa, o bere morală, că noi nu i-am lăsat să ajungă pe ultimul loc”, a spus Boc, la Realitatea FM.

Edilul a vorbit și despre ce înseamnă pentru echipă poziția de lider al clasamentului pe care se află Universitatea Cluj, după 7 etape.

Campionatul e lung, este doar o poză de moment pe care trebuie s-o savurăm. Ne bucurăm de ea, dar drumul e lung și anevoios și mai e mult până departe.

Trebuie să fim realiști că încă nu s-au încălzit motoarele campionatului la capacitatea maximă și că, așa cum am zis mai devreme, mai e mult până departe: adică ideea de a consolida un loc în play-off”, a transmis Emil Boc, potrivit media9.ro.

Comentarii Facebook