Sambata 26 Octombrie

Probleme pentru Louis Munteanu, după scandalul cu „Bursucul”. Cristi Balaj: „Vom lua măsuri”


Cristi Balaj, președintele echipei CFR Cluj, a reacționat, după scandalul dintre Louis Munteanu și Dan Petrescu în meciul cu Ploiești, terminat la egalitate, scor 0-0. 

Fostul arbitru a confirmat faptul că tânărul atacant al CFR-ului a suferit o accidentare, motiv pentru care Dan Petrescu l-a scos la finalul meciului, chiar dacă l-a introdus în a doua repriză. Fotbalistul a avut o reacție nervoasă la adresa antrenorului, ceea ce a aprins spiritele în Gruia. 

„(...) Dan Petrescu a vrut să facă schimbarea încă din minutul 80 pentru că l-a văzut că șchioapătă, după care a întârziat pentru că nu a fost convins. S-a convins 5 minute mai târziu, i-a spus lui Panin să facă înlocuirea, doar că nu a avut tabela la îndemână și jucătorul nu știa acest lucru”, a declarat Balaj, notează fanatik.ro. 

Citește și: Un fost simbol al CFR-ului, în locul lui Dan Petrescu? A jucat peste 100 de meciuri la echipa din Gruia: „Vedem ce va fi”

Președintele echipei din Gruia a precizat că Munteanu are o leziune musculară și urmează să facă mai multe teste pentru a vedea cât de gravă este accidentarea. 

Colac peste pupăză este suspect de o leziune musculară, este programat la ora 14:00 pentru a efectua o ecografie țesuturi moi. A fost dimineață la tratament. Sunt situații în care stai o săptămână, sunt situații în care stai 3, depinde de ce grad e. Detaliile astea jucătorul nu le-a cunoscut. Voi sta de vorbă și cu jucătorul, dar discuțiile pe care le-am avut și cu Dan Petrescu sunt discuții pe care le purtăm într-un cadru închis, încerc să rezolv problemele în interiorul clubului. Dar 100% vom avea reacție, adică vom lua măsuri. Un lucru este cert, ca și un părinte atunci când pedepsești un copil, o faci în primul rând pentru că-l iubești, ții la el și îi vrei binele”, a mai precizat Cristi Balaj. 

Totodată, președintele clubului clujean a mai afirmat faptul că s-au făcut unele greșeli și preferă să discute față în față cu persoanele implicate și să-și spele „rufele în familie.”

Comentarii Facebook