Duminica 8 Septembrie

Rapid - CFR Cluj, cel mai tare meci din etapa a doua. Cristi Manea ar putea juca pentru prima oară împotriva foștilor colegi


In această seară de la ora 22 are loc partida derby din etapa a 2-a din Superliga, în care CFR Cluj întâlnește, în deplasare, pe Rapid București.

Meciul din Giulești se anunță echilibrat, ambele echipe având pretenții la un loc în play-off și chiar la obținerea titlului. La conferința de presă , Dan Petrescu a declarat că se așteaptă la un meci greu:

Primele etape sunt foarte grele. După Dinamo vine Rapid, apoi Craiova și U Cluj. Meciuri tari! La Rapid a fost mereu foarte greu, fanii ajută foarte mult jucătorii, iar venirea noului antrenor va da un impuls jucătorilor. Au schimbat sistemul, au adus jucători noi, chiar dacă nu toți titulari, dar lotul e mult mai bun. Mă aștept să fie mai buni decât la meciul cu UTA” a spus antrenorul CFR înaintea partidei de azi.

Și în tribune va fi spectacol, Giuleștiul este cunoscut pentru atmosfera sa electrizantă, iar suporterii rapidiști sunt renumiți pentru pasiunea și devotamentul lor față de echipă.

Patrida va fi arbitrată de Istvan Kovacs, singurul român care a fost arbitru principal la Campionatul European, având însă o prestație contestată de mulți, din cauza numărului record de cartonașe acordate (20 doar în meciul Cehia -Turcia).

Ar putea fi primul meci al lui Cristi Manea împotriva foștilor colegi de la CFR, asta desigur, dacă antrenorul Rapidului va decide să-l introducă în teren. Plecarea fundașului care a făcut istorie la CFR s-a lăsat cu scandal din cauza declarațiilor în contradictoriu cu patronul schipei clujene.

Iată și echipele probabile pentru start

Rapid: Aioani – Manea, Blazek, Săpunaru – Braun, Oaidă, Kait, Micovschi – El Sawy, Hassani – Rrahmani.

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Ajeti, Ilie, Camora – Artean, Keita, Teachtsidis – Deac, Birligea, Kamara.

 

Comentarii Facebook