Miercuri 18 Septembrie

Răzvan Burleanu a fost ales într-o poziție de conducere la Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Ce rol va avea președintele Federației Române de Fotbal


Noul vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român este Răzvan Burleanu. Președintele FRF urmează să îi ia locul lui Alexandru Dedu, notează flashscore.ro.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost convins de omologul său din fruntea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, să candideze pentru funcția de vicepreședinte al organizației.

A făcut-o și a fost ales în funcție, el urmând să îi ia locul lui Alexandru Dedu (52 de ani), fostul președinte al Federației Române de Handbal. 

Mihai Covaliu a primit voturile necesare pentru un al treilea mandat de președinte, celelalte două posturi de vicepreședinte fiind ocupate în continuare de Camelia Potec și Elisabeta Lipă. Aceasta din urmă este în același timp și șefa Agenției Naționale pentru Sport, potrivit sursei menționate anterior.

Președintele FRF a obținut cele mai puține voturi, 129. Potec a primit 159 de voturi, în timp ce Lipă a fost susținută de 151 de oameni.

Candidaturile au fost analizate și avizate de Comisia de Etică pe 5 septembrie 2024, iar validarea a fost realizată de Comitetul Executiv pe 10 septembrie 2024.


Comentarii Facebook