Vineri 20 Septembrie

Răzvan Oaidă așteaptă debutul la „U”. E cea mai recentă achiziție a Universității: „Sunt nerăbdător”


Răzvan Oaidă poate debuta în tricoul „studenților" chiar runda următoare, atunci când echipa se va duela cu Universitatea Craiova. Meciul va avea loc duminică, 22 septembrie, cu începere de la ora 21:30

Jucătorul sosit să completeze compartimentul median are planuri mari alături de echipa și consideră experiența principalul atu al clujenilor.

Răzvan Oaidă a mărturisit ce l-a convins să aleagă Universitatea:

„În primul rând, mi-a plăcut tot ce se întâmplă aici. Echipa arată de la an la an din ce în ce mai bine. Au niște suporteri minunați, este un club sănătos și cred că se poate face performanță. 

Cred că "U" este o echipă experimentată, care are în componență jucători foarte experimentați și valoroși. În general, experiența te ajută să joci la un nivel ridicat. Cred că își poate pune amprenta acest lucru.

Sunt nerăbdător, sunt entuziasmat și sper să fie un debut important, fericit, să ne bucurăm alături de fani", a mărturisit fotbalistul născut la Petroșani, pentru fcucluj.ro.

Întrebat dacă a urmărit meciurile echipei noastre de până acum și dacă se aștepta la un astfel de parcurs, Oaidă a răspuns:

„În general, urmăresc majoritatea meciurilor din Liga 1 și nu numai. Am urmărit echipa și, cum am spus, sunt foarte încântat că am ajuns aici, la Cluj, unde cred că se pot face lucruri frumoase anul acesta.

Fotbalul în general este imprevizibil și cred că, în momentul în care ai o structură bine pusă la punct și un lot competitiv, poți produce surprize mari în Superligă", a declarat mijlocașul sosit de la Rapid, pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook