Reacție dură după Pafos – CFR Cluj 3-0! I-au cerut demisia lui Dan Petrescu: „Să sperăm că și mandatul lui se oprește tot aici!”


CFR Cluj a suferit o înfrângere dureroasă, fiind învinsă cu 3-0 de ciprioții de la Pafos, ceea ce a dus la ratarea calificării în grupele Conference League, o sursă financiară esențială pentru a stabiliza situația clubului pentru încă un an. Este al doilea an consecutiv în care clujenii nu reușesc să ajungă în grupe, iar primul obiectiv al lui Dan Petrescu a fost deja compromis.

Suporterii de la CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu după eșecul cu Pafos, din Conference League.

La finalul partidei, CFR Cluj a postat pe rețelele sociale mesajul „Drumul nostru european din acest sezon se oprește aici”. Moment în care fanii au răbufnit și au curs comentarii care cereau demisia tehnicianului de la CFR:

„Sper că pe Petrescu îl lăsați în Cipru!”

„Să sperăm că și mandatul lui Dan Petrescu se oprește tot aici”

„Superb... echipă și antrenor praștie, să ne focusăm pe campionat, demisia Dan Petrescu... puneți un antrenor nou”

„Petrescu este principalul vinovat pentru această rușine. Bergodi ar fi fost o variantă mult mai bună pentru banca CFR-ului”

„Sper că vor fi și consecințe!!! Rușine totală!”

„Să vă spălați pe cap cu Dan Petrescu și să îi prelungiți contractul pe 10 ani”

„Petrescu, vinovatul principal!”

„Demisia lui Petrescu este necesară dacă mai vrem să jucăm fotbal în campionat, iar voi, cei din conducere, dacă mai vreți suporteri pe stadion”

„Să plece Dan Petrescu!”

„După asemenea joc, plătește antrenorul! DEMISIA Petrescu!!!!”

„Petrescu e cel mai plângăcios antrenor”.

Comentarii Facebook