România, la un pas să ajungă în ,,optimi’’ la Euro 2024. Toate scenariile prin care ne putem califica


Toate echipele din grupa E au câte trei puncte în acest moment, o situație nemaiîntâlnită până acum la Euro. România, Belgia, Ucraina și Slovacia sunt la egalitate, însă "Tricolorii" au șanse foarte bune de a ajunge în fazele eliminatorii.

În meciul de la Frankfurt, în cazul în care România evită înfrângerea împotriva Slovaciei, suntem calificați în șaisprezecimi.

În cazul în care echipa națională reușește să învingă Slovacia, iar Belgia și Ucraina termină la egalitate sau câștigă selecționata în galben și albastru, ori România face egal cu Slovacia, iar Belgia egal cu Ucraina, însă să nu marcheze cu un gol mai mult decât România în ultima etapă, România ar termina pe primul loc.

"Blatul perfect" este situația în care România și Slovacia ar termina la egalitate, ambele echipe calificându-se mai departe în competiție. În felul următor, tricolorii ar termina pe locul doi în grupa E.

Chiar și cu o înfrângere în ultima rundă cu Slovacia, România poate avansa la Euro 2024. În acest caz, belgienii trebuie să câștige împotriva Ucrainei pentru a nu termina pe ultimul loc. Însă, în această situație, naționala noastră trebuie să spere la rezultate norocoase din meciurile altor grupe.



Comentarii Facebook