România pierde meciul cu Belgia la Euro 2024, dar se menține pe primul loc în grupă! Iordănescu: „E un moment de răscruce pentru noi toţi”


Momente mai puțin fericite pentru români, după ce Naționala României de fotbal a pierdut meciul împotriva Belgiei, dar chiar și așa, echipa noastră rămâne pe primul loc în grupă. 

Deși au pierdut cu 2-0, „tricolorii” au jucat exemplar aseară la Koln și au reușit să le dea belgienilor câteva emoții puternice pe parcusul întregului meci. Miercuri urmează meciul cu Slovacia, acest meci fiind momentul adevărului pentru toată lumea. 

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat că este mulţumit de evoluţia tricolorilor la meciul cu Belgia, subliniind că aceştia au dat tot ce au putut. 

E o grupă nebună, Slovacia a bătut Belgia, noi am bătut Ucraina, Ucraina a bătut Slovacia, noi am pierdut cu Belgia. E un moment de răscruce pentru noi toţi. E momentul adevărului pentru toată lumea. Am simţit o emulaţie incredibilă, am simţit românii aproape, am simţit căldura românilor, dar e momentul în care trebuie să strângem rândurile. E momentul pozitivismului, al solidarităţii, e momentul să ne arătăm ataşamentul faţă de această generaţie şi această generaţie va răsplăti românii cu o calificare. Vă spun sigur asta", a declarat Iordănescu la Pro TV.

Un merit deosebit îi revine portarului Florin Niță care a apărat poarta României într-un mare fel, fiind extrem de prezent la tot ce se întâmpla în teren.

Am luptat de la egal la egal cu un monstru al fotbalului. Am pierdut, dar ăsta este fotbalul, au avut două ocazii, au dat două goluri. Eu mi-am făcut treaba şi nimic mai mult. Îmi doresc să ne montăm mai bine cu Slovacia şi la final să fim învingători. Îmi pare rău că nu am putut face mai multe, ne-am dorit să facem fanii fericiţi, dar din păcate atât s-a putut în această seară”, a declarat Niţă pentru sursa citată. 

Miercuri, 26 iunie 2024, de la ora 19.00, România va lupta pentru calificare împotriva Slovaciei. 

Comentarii Facebook