Vineri 18 Octombrie

S-a aflat cine va fi arbitrul de centru la partida dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova! Dan Petrescu i-a adus în trecut acuzații grave


Capul de afiș al etapei a treia din Superliga României este cu siguranță duelul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova. Pe banca ambelor echipe aflându-se doi componenți ai „Generației de Aur”, Dan Petrescu și Costel Gâlcă.

Conform informațiilor FANATIK, arbitrul de centru al partidei dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova este Marcel Bîrsan.

Delegarea centralului poate surprinde, mai ales că în urmă cu două sezoane antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a arătat foarte supărat de maniera în care a arbitrat Marcel Bârsan, tocmai într-un meci cu Universitatea Craiova, când oltenii se impuneau cu 2-0.

Marcel Bîrsan l-a scos din minţi pe Dan Petrescu în acel moment, după două decizii luate în prima repriză. Prima a venit în minutul 18, când Ciprian Deac a primit o pasă în careu de la Krasniqi şi a deschis scorul. Asistentul a ezitat câteva secunde, apoi a ridicat fanionul. Marcel Bîrsan a solicitat intervenţia VAR.

Doar trei minute mai târziu a fost o nouă fază controversată la poarta lui Laurenţiu Popescu. Andrei Burcă a cerut un fault, însă reluările au arătat că Marcel Bîrsan a luat decizia bună de a lăsa jocul să continue.

Ambele faze controversate au fost abordate corect de Marcel Bîrsan, care nu a acordat niciun cartonaş galben în primele 45 de minute, dar Dan Petrescu nu a fost de acord. 

Comentarii Facebook