Duminica 8 Septembrie

Sabău, primele declarații după zvonurile care anunță venirea lui Marius Șumudică la „U”: „Nu e problema mea”


Neluțu Sabău a oferit primele declarații după zvonurile conform cărora Marius Șumudică ar urma să ajungă la Universitatea Cluj, din vară.

Sabău spune că e gata să continue la Universitatea Cluj, iar „zvonurile nu sunt problema lui”.

„N-am nici cea mai mică problemă. Este un subiect care nu mă afectează. Nici nu știu cât de adevărat este. Nu e problema mea, este problema conducerii”, a spus Sabău pentru Prosport.

Argumentul principal pentru rămânerea lui Sabău este strategia de transferuri la care antrenorul și staff-ul său lucrează deja cu conducerea.

„Discutăm strategia pentru sezonul viitor de mai mult timp. Facem strategia de transferuri, ce jucători ne dorim, încercăm să facem o analiză cât mai corectă în privința celor care o să vină, ca să facem cât mai puține greșeli. Ne dorim transferuri cât mai reușite și suntem atenți și la caracter, pasiunea pe care o au când intră în teren. Pentru că asta apreciază oamenii la noi. 

Noi putem aduce doar jucători liberi. Din ce am văzut, suntem pe locul 9-10 ca buget, din campionat. Îmi doresc să cresc pretențiile, să cresc nivelul. De-aia am și declarat că nu mai vreau să mă lupt la retrogradare. E ambiția mea să scot acest club din anonimat, să aibă și fanii noștri satisfacții mai mari”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook