Duminica 8 Septembrie

Săritorul în apă Cătălin Preda, premiat la Cupă mondială din Paris, se antrenează fără apă, pe saltele - FOTO


Săritorul în apă Cătălin Preda a obținut locul 1 la Cupă mondială la Cliff Diving World Series din Paris. România are, pe lângă David Popovici, și un alt sportiv de top.

Cătălin Preda a câștigat etapa de Cupă mondială la Cliff Diving World Series din Paris, cu cel mai bun punctaj înregistrat vreodată de un un sportiv în toată istoria campionatelor mondiale, scrie jurnalistul sportiv, Sorin Chiriac, pe Facebook. 

Tot ce mi-am dorit a fost să creez în baza potențialului meu maxim și am reușit. Toate cele 4 sarituri din programul meu executate aproape de perfecțiune. E un vis, iar acum e si cât se poate real, în același timp. Clișeu, știu,. dar asa e!

Privilegiat, norocos, însă maxim de recunoscător sa fi avut șansa de a participa într-un eveniment atat de special, într-un loc atat de special. Aproape ca puteam sa atingem turnul!!! (n.r. - Turnul Eiffel), atat de aproape si atat de frumos.

Urmează încă două zile de ‘decompresiune’, odihna si refacere, ma indrept chiar acum inapoi spre sala, spre antrenament. Încă e de munca. Pană la urma, abia ce-am început, nu?", a spus sportivul.

Fosta mare campioană la gimnastică, Marilena Perețeanu a explicat că sportivul Cătălin Preda se antrenează în România fără apă: ”Adevărat! Cu atât mai mult respect si admiratie, deoarece am avut ocazia sa il vad unde s-a antrenat....pe saltele în sala de la Lia Manoliu!!! Acolo se antrenează și săritorii in apa....dar fără apă!!!".

Comentarii Facebook