Scântei înainte de primul meci al României în Liga Națiunilor. Federația din Kosovo cere UEFA să pedepsească FRF


Înainte de primul meci din Nations League pentru România, care o să aibă loc vineri, de la ora 21:45, federația din Kosovo a cerut UEFA să pedepsească FRF.

Totul a pornit de la meciul de ieri din UEFA Women's Champions League, Farul Constanța - Mitrovica 4-0, când fanii campioanei României la fotbal feminin au scandat împotriva campioanei kosovare și a statului Kosovo, potrivit știrileprotv.

”Federația de Fotbal din Kosovo își exprimă indignarea și condamnă cu fermitate purtarea inacceptabilă a fanilor români în timpul meciului dintre Farul Constanța și Mitrovica.

Afișarea steagurilor sârbești și scandările împotriva statului Kosovo sunt acțiuni de neacceptat, care contravin spiritului fotbalului și fair-play-ului.

FFK va trimite scrisori oficiale Federației Române de Fotbal și UEFA, în care vom cere pedepse și acțiuni concrete împotriva unor astfel de acțiuni provocatoare pentru a împiedica recurența unor situații similare în viitor”, a explicat Federația de Fotbal din Kosovo într-un comunicat.


Comentarii Facebook