Scene tensionate la CFR Cluj. Dan Petrescu, ignorat de Louis Munteanu. Care a fost reacția antrenorului


Scene tensionate după finalul meciului dintre Petrolul Ploiești și CFR Cluj, încheiat la egalitate scor 0-0. 

Louis Munteanu, atacantul echipei din Gruia, s-a supărat pe Dan Petrescu pentru că l-a scos de pe teren în prelungirile partidei, după ce-l aruncase în luptă între reprize.

Fotbalistul echipei din Gruia a fost lăsat pe bancă la începutul meciului, „Bursucul” precizând că s-a antrenat puțin înaintea meciului și speră că va intra în a doua repriză. Chiar dacă l-a introdus în repriza secundă, Dan Petrescu a decis să-l scoată de pe teren spre finalul meciului, ceea ce l-a nemulțumit pe Munteanu. 

Faptul că nu a încheiat partida pe teren nu i-a picat deloc bine lui Munteanu. El a boscorodit în timp ce părăsea terenul, l-a smucit pe Cristi Panin la marginea terenului, în timp ce delegatul încerca să-l îmbuneze, apoi s-a așezat nervos pe bancă, ignorându-l total pe Dan Petrescu, notează gsp.ro. 

Mai mult, în timp ce Dan Petrescu încerca să vorbească cu Munteanu, fotbalistul privea în altă direcție. 

„Bursucul” a precizat că înțelege supărarea jucătorului deoarece este încă tânăr și a venit la CFR Cluj după o calificare cu echipa națională a României U21. 

S-a supărat la schimbare. E normal să te superi, e încă tânăr și a venit după o calificare. L-am văzut că șchioapătă puțin și sincer am crezut că e accidentat. Plus că nu joacă următorul meci. De asta l-am schimbat. Nimic altceva. Îl înțeleg că e supărat, dar cred că data viitoare ar trebui să fie mai atent. ână în ziua de astăzi nu am avut nicio problemă cu el. A fost extraordinar la antrenamente și meciuri. E normal să fie supărat, că a intrat la pauză, dar nu am ce spune mai mult. O să vorbesc cu el când ne potolim, acum a fost la cald. E un băiat excelent, care s-a antrenat și a vrut să joace de la început, dar eu știam că nu o să poată”, a declarat Dan Petrescu. 

Comentarii Facebook