Schimbare importantă la CFR Cluj! Echipa din Gruia va rămâne fără portarul Răzvan Sava. Vezi cine îi va lua locul


CFR Cluj va rămâne fără portarul Răzvan Sava în play-off-ul pentru grupele Conference League, după ce acesta va semna cu Udinese. Totuși, clujenii au acționat rapid și au reușit să ajungă la un acord cu AC Torino pentru transferul lui Mihai Popa, fostul portar al echipei FC Voluntari.

Mihai Popa, în vârstă de 23 de ani, nu a jucat niciun minut pentru AC Torino, după ce a fost transferat în vara anului trecut pentru 1 milion de euro. Deși nu a avut șanse să se impună în Italia, Popa rămâne un portar valoros, cu două selecții la echipa națională a României. Înțelegerea dintre CFR Cluj și Torino este pentru un împrumut, iar Popa va ajunge la Cluj imediat ce Sava va finaliza transferul la Udinese.

Răzvan Sava, portarul de 1,97 metri, va mai rămâne la dispoziția lui Dan Petrescu pentru returul cu Maccabi Petah Tikva, programat joi seara, după care va pleca în Italia pentru a se alătura noii sale echipe. Udinese a acceptat ca Sava să se alăture echipei abia după acest meci, informează prosport.ro.

Comentarii Facebook