Schimbări masive la CFR Cluj! Neluțu Varga și Dan Petrescu, discuții despre noi transferuri


CFR Cluj, echipa antrenată de Dan Petrescu, a trecut printr-o serie de schimbări în ultima perioadă, având în vedere că 4 titulari din sezonul trecut au fost vânduți. 

Neluțu Varga, patronul echipei, a confirmat discuția cu „Bursucul” despre aceste transferuri, care la început l-au deranjat, dar în final a înțeles politica clubului. 

Este chiar fericit că clubul reușește să producă bani. Dorea doar să știe dacă mai pleacă cineva, ca să știe cum să se organizeze”, a spus Varga. 

Totodată, patronul CFR-ului a mai afirmat că doar Kresic ar mai putea să plece de la club, fotbalistul fiind dorit de Rapid București. 

A fost doar o discuție cu Keita. Nu va pleca. I-am spus că singurul care ar putea să mai plece este Kresic. Am avut o discuție foarte constructivă”, a declarat finanțatorul CFR-ului, scrie ProSport. Șefii echipei din Gruia așteaptă o ofertă clară din Arabia Saudită, pentru Kresic.

Patronul CFR-ului a lămurit și motivul pentru care a fost cedat Arlind Ajeti. Fundașul care a fost titular în naționala Albaniei la Euro 2024 a fost cedat pentru doar 300.000 de euro la Bodrum FK, echipa din Turcia unde joacă și George Pușcaș.

Ajeti a fost mult timp accidentat și Dan nu s-a mai bazat pe el. Decât să blochezi un jucător ca el, mai bine să-i dăm drumul să plece. În plus, am dorit să întinerim lotul”, a mai spus Varga, care anunță că CFR va mai aduce un fundaș central și un mijlocaș central.


Comentarii Facebook