Miercuri 16 Octombrie

Seceta de victorii a „U” Cluj, pe cale să ia sfârșit? Un jucător al „studenților” vrea să rupă blestemul: „Mă simt pregătit”


Fundașul „U” Cluj, Jasper van der Werff, a declarat într-o conferință de presă că așteaptă să intre pe teren la meciul cu Oțelul Galați, de vineri. 

Elvețianul a vorbit despre experiența sa în Cluj și a modului în care s-a adaptat la echipa de club. 

Mă simt bine, mă simt pregătit să joc. Sunt aici de 8 săptămâni, a trebuit să îmi îmbunătățesc nivelul fizic, a trebuit să mă adaptez la multe lucruri. Încă fac asta, dar pot juca. Mă simt bine, echipa e foarte bună, cred că suntem foarte puternici. Nu am apucat să văd prea multe lucruri, doar puțin din oraș și îmi place mult. Limba e foarte dificilă pentru mine, seamănă cu italiana”, a spus fundașul. 

De asemenea, jucătorul Universității Cluj a mai precizat că a văzut atmosfera de pe Cluj Arena și așteaptă cu nerăbdare să joace în fața fanilor. 

Am învățat câteva cuvinte care mă ajută pe teren, dar cam atât. Am văzut atmosfera de pe stadion și de abia aștept să și joc în fața fanilor. Vreau să îi facem fericiți", a mai spus Jasper van der Werff

Fundașul este convins că „U” Cluj va reuși să pună capat „secetei” de victorii a echipei antrenate de Ovidiu Sabău.  

Cred că e un meci important pentru noi. Nu am reușit să luăm cele 3 puncte în ultimele meciuri, dar acum jucăm acasă și trebuie să ne păstrăm primul loc. Ne-am antrenat foarte bine în această pauză și vom da totul pentru cele 3 puncte", a conchis  fundașul transferat în această vară la Universitatea Cluj. 


Comentarii Facebook